Les colles del territorial en confinament

Aquesta pàgina ha estat creada per mantenir el contacte entre totes les colles del territorial durant tot el temps del confinament.

Durant tot el periode de confinament, a través d'aquesta pàgina tots els adhesius del territorial es podran comunicar, podran difondre el que vulguin, vídeos, fotos, experiències.

Per enviar lo que desitges FEU UN CLIC

Per contrarestar la propagació del coronavirus, els governs han introduït mesures de contenció a Europa. Per tal de preservar la salut i el benestar dels seus fills, aquí hi ha alguns consells útils.
Per evitar la propagació de coronavirus, les colles Gironines com moltes famílies estan obligades a quedar a casa durant diverses setmanes. La Perspectiva de viure en una situació de confinament amb éssers estimats pot ser una font d'ansietat, especialment en un context epidèmic on la informació ansiosa pot circular. En aquesta configuració, l'insomni és comú i és una reacció normal a l'estrès experimentat. Estar amb la família i continuar duent a terme diverses activitats pot jugar un paper clau en el tractament d'aquests desafiaments. Per a nens i adults per igual, trobar els consells d'UNICEF per ser confinats a la millor de les seves vides a continuació.

('llegir els consells d'UNICEF FES UN CLIC )