• 24_07_20
  • 24_07_21
  • slider jquery
  • 24_07_23
jquery slider by WOWSlider.com v9.0
L'estadi Gilbert Brutus de Perpinyà va vibrar recentment al ritme de les tradicions catalanes gràcies a la participació de la colla sardanista Albera Dansa del Comarcal de Girona, Les colles gironines.
L'Albera Dansa va participar en aquesta animació d'abans del partit dels Dragons Catalans en la seva confrontació amb un equip anglès, aportant un toc de cultura catalana local a l'esdeveniment esportiu.
Els espectadors van ser rebuts per la dansa tradicional, la sardana, executada pels membres de l'Albera Dansa. El cercle format pels balladors, símbol d'unitat i solidaritat, va captivar el públic i va instaurar una atmosfera festiva i acollidora amb la simbòlica sardana LA SANTA ESPINA.

A més de les sardanes, els gegants també van fer la seva aparició, desfilant majestuosament sobre la gespa de l'estadi. Aquestes figures emblemàtiques, altes i acolorides, van encantar petits i grans, afegint una dimensió espectacular a l'animació d'abans del partit. Aquesta iniciativa va permetre posar en relleu la riquesa del patrimoni cultural català i enfortir el vincle entre l'esport i la cultura a la regió. Els Dragons Catalans, orgullosos de les seves arrels, van oferir així als seus seguidors una experiència única, combinant passió esportiva i tradicions ancestrals.