• 001
  • carousel jquery
  • 003
bootstrap slideshow by WOWSlider.com v9.0

Concurs BANYOLES

El passat 20 d’octubre, Banyoles es va convertir en l’epicentre de la sardana durant les festes de Sant Martiria! El concurs més mític de l’any, el més seguit de tot el circuit, va reunir més de trenta colles sardanistes, des de les més joves fins als veterans, en una competició que prometia emocions fortes.
Tothom està pendent del concurs de Girona, l'ultim concurs del campionat de l’any! Després de mesos de competició, aquest esdeveniment de clausura és esperat amb candeletes per colles i aficionats. És com si fos el "Gran Premi" de les sardanes, on tothom vol donar-ho tot abans de penjar les espardenyes per una temporada.
Però no patiu, que la pausa serà curta! La temporada es tanca... només per agafar forces, perquè al març o abril del 2025 tornarem a veure els aplecs, els concursos i, sobretot, les rialles. Així que prepareu les cames i les coreografies, perquè la sardana no para mai... bé, només per una migdiada hivernal! Però el moment de la jornada va ser, sense cap mena de dubte, la inauguració de la nova categoria: els “superveterans”, formada per sardanistes de més de 60 anys. Una fotografia de grup va immortalitzar aquest moment històric, que ja ha generat tota mena de comentaris. Alguns fins i tot es pregunten: quina serà la propera categoria, la dels majors de 70? Amb el ritme que porten, potser veurem una competició d’“ultraveterans” a Girona... i qui sap si amb bastons sardanistes com a nova moda!

Totes les fotos gran format en la fototec.