Concurs de punts 2017 - fotos en la fototec rubrica GENERAL

Arribem a les últimes festivitats organitzades a FIGUERES per les celebracions de FIGUERES CAPITAL DE LA SARDANA. Una d'aquestes últimes festivitats ha estat l'organització de la final dels punts lliures que s'ha desenvolupat al pavelló esportiu de FIGUERES.

Malgrat el sol present, aquest concurs no s'hauria pogut fer a l'exterior en base del fred que regnava a fora del pavelló.

Com sempre les millors colles han participat en aquest últim concurs que era la final dels punts i ens han presentat un espectacle esplèndid.

El domini de les colles en aquest exercici difícil fou un espectacle molt impressionant.

Per la final, el campió declarat dels grans ha estat la colla Mare Nostrum de Barcelona i segons dues colles empatades, Xaldiga de Barcelona i Mirant el Cel de Sabadell.

Per els veterans, la colla AIRES GIRONINS ha estat anomenada campiona de Catalunya de punts lliures per segona vegada consecutiva davant de la colla Trenc d'Alba.

Per els juvenils és la colla MONSENYS davant de la colla de Cassa de la Selva, Estel de les Gabarres i per les colles infantils, Xiroia de Barcelona ha guanyat el trofeo.