Concurs de Ceret 2017 - fotos en la fototec rubrica GENERAL

Per el concurs de Céret, aquest any, hem celebrat el seixantè aniversari.

Tot ha estat dit sobre aquest concurs particular que atreu, no se sap per què, sempre molta gent. Té alguna cosa de màgic i any rere any no es va desmentin.

Per a aquest 60è aniversari, diverses conferències han estat organitzades al voltant del tema de la sardana, conferència sobre DALI i la sardana, una crida del 200 Iè aniversari del naixement de Pep Ventura que és el pare de la sardana moderna i bé altres moltes manifestacions para aquesta ocasió.

Com sempre, les desfilades s'ha desenvolupat als carrers de Céret enmig d'un públic molt nombrós i amb una sono sempre bastant deficient.

El grup JUVENTUD de PerpiNY0, ha animat, com ho fa des de fa diversos anys, aquest concurs de manera magistral. El grup ha presentat diverses novetats en les coreografies, dels magnífics vestits i sempre, una perfecta maitrise en la realització dels diversos ballets presentats.

Al final de la sardana Germanor, el foment de Céret en ocasió d'aquest 60è aniversari ha ofert, enmig de l'amfiteatre, deliciosos pastissos sobre els quals els ballarins, després d'esforços sostinguts durant tot el concurs, s'han precipitat.

El concurs ha vist evolucionar les colles que participen en el campionat de Catalunya 2017